Hem Samtalsterapi Samtalscoachning Om mig Kontakt & Priser
Om mig

Jag heter Åsa Fröberg Ek och driver Iremia, som betyder lugn och ro på grekiska. Jag är utbildad Samtalsterapeut och Samtalscoach, mamma, maka, vän, dotter, medmänniska. Enda sen barnsben har jag haft en längtan efter att få stötta och lyssna på andra människor. En inre dragning mot att få göra gott här i världen. Som diplomerad Samtalsterapeut får jag äran att göra just detta i form av givande samtal med ett fantastiskt spektra av klienter. Mitt fokus inom arbetslivet har hela tiden riktats mot arbete med människor, både inom skolvärlden och som Personalvetare med inriktning mot kommunikation. Allt lika givande – det är dock som Samtalsterapeut och coach jag har hittat hem.Åsa Fröberg Ek

Utbildning/eftarenhet
Diplomerad Samtalsterapeut (Humanova)
Diplomerad Samalscoach (Humanova)
Personalvetare (Stockholm universitet, Uppsala universitet)

I Humanovas fyraåriga Samtalsterapeut-/Samtalscoachutbildning ingår 100 h egen terapi samt 100 h som terapeut till träningsklienter. Utbildningen är en basutbildning i integrativ Psykoterapi (sk steg 1) med psykosyntes som grund och inkludering av KBT, ACT, Schematerapi, Relationell terapi samt mindfullness.

Som Diplomerad Samtalscoach är jag certifierad via EMCC (European Mentoring and Coaching Council) och som medlem i Psykosyntesförbundet är jag bunden att följa dess etiska regler. Jag behandlar dina personuppgifter enligt GDPR.