Hem Samtalsterapi Samtalscoachning Om mig Kontakt & Priser
Samtalscoachning

Önskar du peppning, konkretisering och stöd på vägen mot det du önskar en förändring eller resultat i? Då kan samtalscoachning vara något för dig. Kanske önskar du en förändring i en relation? Kanske önskar du den där sista puschen eller hjälp att ta första steget att våga följa ditt hjärta? Kanske vet du att du vill ha en förändring i privat-eller arbetslivet, men inte vet hur det ska gå till?

Förändringar kan vara både jobbigt och läskigt för oss människor, och trots att vi ibland ser vad vi behöver kan det finnas många inre och yttre hinder på vägen. Att då få stöd av en varm (och fast) hand kan då vara precis det man behöver. Du måste inte vara ensam på din färd. Tillsammans tittar vi på både hinder, tillgångar och resurser med syfte att du ska ta ytterligare ett steg på din väg mot det liv du vill leva.

Vanligtvis tar en coachning 5-10 samtal (á 50 minuter), men det är naturligtvis individuellt. Skillnad mellan samtalscoachning och samtalsterapi är att coachningen pågår under en förutbestämd begränsad tid med fokus mot att nå ett uppsatt mål. Samtalsterapi pågår så länge klienten önskar det, med syfte att utforska både bakåt och framåt för att förstå och kunna göra mer medvetna val i framtiden – val som följer den inre viljan, längtan och meningsfullheten, och därmed ett ökat inre välmående.