Hem Samtalsterapi Samtalscoachning Om mig Kontakt & Priser
Samtalsterapi
Trygga samtal för dig när du söker lättnad, förståelse, bearbetning eller bara behöver få bli hörd och sedd en stund. Ibland bjuder livet på svårigheter som man inte ska behöva vara ensam i. Ibland mår man inte bra utan att riktigt förstå varför. Ibland söker man svar på varför man fungerar som man gör i olika situationer. Oavsett var just du befinner dig i livet, är du varmt välkommen till mig precis som du är.

Hur går det till?

Du kontaktar mig via mail, telefon eller facebook och bokar in ett förutsättningslöst första samtal. Då alliansen mellan klient och terapeut är av största vikt i en terapeutisk process, får du känna efter huruvida du vill boka in fler samtal efter vårt första möte. Det är viktigt att du känner tillit till den du pratar med för att det ska bli givande för dig.

En enkelsession pågår i 50 minuter och en dubbelsession i 75 minuter, och du får välja vilken längd som känns bäst för dig.Samtal på gång

Förutom att sitta i ett lugnt och rogivande samtalsrum, går det även bra att boka "Samtal på gång". Kanske du önskar få in mer rörelse i vardagen, tycker det är skönt att få frisk luft eller helt enkelt finner det enklare att prata när du går? Då tar vi sessionen under en promenad. Utgångs- och slutpunkt vid Prästgårdsvägen 4 i Upplands Väsby. Under senvår och sommar går det även bra att vi sitter ute och samtalar på en filt i den härliga trädgården som ligger vägg i vägg med samtalsrummet på Prästgårdsvägen.