top of page
texture-2068283_960_720_edited.jpg

Samtalscoachning

Kvinna på bergstopp i soluppgång, höjd, hopp, mod, rädsla, frihet, lugn, fokus, mindfulness, psykisk hälsa, stöd, psykologi

Specialområden:

Styrkor/Kvalitéer

Självmedkänsla

Självkänsla/Självförtroende

Rädsla/Mod

Acceptans

Tillit

Drömmar/mål

Stöttning/pepp

Hinder/Möjligheter

Fördelar/Nackdelar

Pris (ink. moms):

Upplands Väsby

Prova-på-samtal:
675 kr/h

Samtal 1h: 900 kr

Samtal 1,5h: 1350 kr

Stockholm

Prova-på-samtal: 
700 kr/50 min

Samtal 50 min: 950 kr

Samtal 75 min: 1425 kr

 

Betalningsmetod
Swish eller faktura.

Av-/ombokning senast 24 h innan samtalet för att slippa debitering.

Om du har Friskvårdsbidrag kan du använda det hos mig vid behov av stresshantering. 

Vad är samtalscoachning?

Önskar du peppning, konkretisering och stöd på vägen mot det du önskar en förändring eller resultat i? Då kan samtalscoachning vara något för dig. Kanske önskar du en förändring i en relation? Kanske önskar du den där sista puschen eller hjälp att ta första steget att våga följa ditt hjärta? Kanske vet du att du vill ha en förändring i privat-eller arbetslivet, men inte vet hur det ska gå till?

Förändringar kan vara både jobbigt och läskigt för oss människor, och trots att vi ibland ser vad vi behöver kan det finnas många inre och yttre hinder på vägen. Att då få stöd av en varm (och fast) hand kan då vara precis det man behöver. Du måste inte vara ensam på din färd. Tillsammans tittar vi på både hinder, tillgångar och resurser med syfte att du ska ta ytterligare ett steg på din väg mot det liv du vill leva.


Hur går det till?

Det råder tystnadsplikt och det första förutsättningslösa samtalet ger dig en chans att få känna in om just det här forumet är rätt för dig. Då alliansen mellan klient och coach är av största vikt är det viktigt att du känner tillit till den du pratar med för att det ska bli givande för dig. 


Det är inte helt ovanligt att vara nervös inför första samtalet och tänka att man behöver säga "rätt" saker, det räcker dock med att du kommer precis som du är och med det du bär med dig. I mitt samtalsrum råder inget dömande eller värderande, utan tillsammans utforskar vi vad du önskar en förändring i på dina villkor. Efter varje samtal kommer du få med dig reflektionsuppgifter och/eller handfasta uppgifter i syfte att hjälpa dig framåt till den plats du strävar efter.

Förutom att sitta i ett lugnt och rogivande samtalsrum, går det även bra att ta samtalet under en promenad. Kanske önskar du få in mer rörelse i vardagen, tycker det är skönt att få frisk luft eller helt enkelt finner det enklare att prata när du går? Då tar vi sessionen under en promenad. Utgångs- och slutpunkt vid Ryttargatan 274 i Upplands Väsby.

Skillnad coachning/terapi?

 

Vanligtvis tar en coachning 5-10 samtal (á 50 minuter), men det är naturligtvis individuellt. Skillnad mellan samtalscoachning och samtalsterapi är att coachningen pågår under en mer begränsad tid med fokus mot att nå ett uppsatt mål. Samtalsterapi pågår ofta längre, med syfte att utforska både bakåt, framåt och nu för att förstå och kunna göra mer medvetna val i framtiden – val som följer den inre viljan, längtan och meningsfullheten, och därmed ett ökat inre välmående. Det är dock inte helt ovanligt att coachning även blandas med terapi beroende på klientens behov.

Bokning

&

Frågor

Tack för ditt meddelande.
Jag återkommer till dig så snart jag kan.

 

Varma hälsningar
Åsa Fröberg Ek
www.iremia.se

bottom of page